Mijn eerste ervaring

Stijn, lid van team Juultjes Shop:  Mijn eerste ervaring met edelstenen was eigenlijk door mijn vriendin, vorige zomer in Valkenburg. Ik had vakantie en het was een mooie, zonnige, warme dag. We waren op vakantie in een chateau op loopafstand van Valkenburg.

We liepen door de leuke straatjes van Valkenburg, toen mijn vriendin ineens zei “wat een leuke stenen”. Dus ik keek haar richting op en toen stond ze bij een soort souvenier winkeltje met allemaal edelsteentjes. Uiteindelijk heeft ze de volgende dag een paar steentjes gekocht en besloot ze ze toen te gaan sparen. Diezelfde vakantie zijn we ook een paar weekjes in Zierikzee geweest, mijn vriendin was toen inmiddels zoveel met edelstenen bezig dat ik edelstenen winkeltjes in de buurt had opgezocht. Tot mijn verbazing vond ik er een op 5 minuutjes loop afstand! ik kom redelijk vaak in Zierikzee maar had geen idee dat er zo’n leuk edelstenen winkeltje zat. Toen we daar voor de eerste keer kwamen, wisten we niet waar we moesten kijken. Nu we maanden verder zijn, weten we dat nog steeds niet hahaha. Sinds dat we daar voor de eerste keer zijn geweest, zijn we een beetje verslaafd geraakt aan edelstenen. Ik kwam oorspronkelijk mee voor mijn vriendin, maar ik moet toegeven dat ik mezelf ook helemaal in het wereldje heb verloren. Ik kan er heel erg van genieten als ik mijn vriendin over edelstenen hoor praten. Deze webshop is dus eigenlijk ontstaan uit onze passies (ondernemen & edelstenen).